Judoschool Hensema is een jonge en groeiende onderneming die is in 2001 gestart met het verzorgen van judolessen in Leeuwarden Onze judoschool biedt een volledig judoprogramma aan. Wij doen aan zowel recreatief- als wedstrijd judo.

De lessen worden gegeven door een deskundig en ervaren judotrainer. Bij de diverse judotoernooien zorgen wij voor begeleiding van de deelnemende judoka’s. Op ieder toernooi is er namelijk een vertegenwoordiger van de judoschool aanwezig die de judoka’s begeleidt. Met medaillewinnaars op de districtkampioenschappen -12 en -15 en deelnemers aan de NK –15 hebben de judoka’s van judoschool Hensema bewezen dat er een stijgend lijn zit, in de prestaties van de afgelopen twee judoseizoenen.

Twee keer per seizoen kunnen de judoka’s meedoen aan een examen en daar het geleerde, beloond zien worden met een slip of een andere kleur band. Als je een volgende band weet te behalen, krijg je hier tevens een kyu-graad diploma voor.

Ook stimuleren wij als judoschool deelname en betrokkenheid bij neven activiteiten. Daarbij denkend aan: judokampen (recreatief), trainingskampen (wedstrijd), toernooi in het buitenland, excursie Dutch open, kerstdiner, laser gamen en zwemmen.

Mocht u vragen hebben, klik dan op contact.

Voortgang van pupillen nauwlettend volgen

Leave a Reply